Milà, febrer de 2023 - El mestre xocolater Andrea Slitti , entre els xocolaters artesans més importants i reconeguts del món, va ser homenatjat a Milà en els premis de l'alimentació d'Itàlia, per la categoria "xocolaters artesans".
Italy Food Awards , un esdeveniment que ha adquirit cada cop més importància en la selecció d'empreses artesanals d'excel·lència i a punt de desembarcar l'any vinent a Nova York, premia el guanyador general de la categoria mitjançant tastos anònims realitzats per jurats especials del sector. El premi, dedicat als productors agroalimentaris italians i patrocinat pel Ministeri d'Agricultura, que té com a objectiu millorar les petites i mitjanes empreses italianes, en el sector alimentari, així com contribuir al desenvolupament i coneixement de l'excel·lència enogastronomica italiana, arriba pocs dies després d'altres victòries, com les dues Tavolette d'Oro a Taste 2023 a Florència.
"Estic honrat d'haver guanyat aquest prestigiós premi nacional. - comenta Andrea Slitti - i feliç pel meu equip perquè serveix per premiar tot l'esforç que fem cada dia a la producció dels nostres bombons. La modalitat de tast anònim ens fa encara més orgullosos, perquè hem estat seleccionats entre tots per la qualitat, el gust i el compromís de produir sempre productes d'excel·lència. Una dedicació que ens ha permès donar a conèixer i apreciar els nostres productes d'excel·lència arreu del món". i això ens fa sentir orgullosos
A partir de l'any 1969 amb el torrat del cafè, la història d'Andrea Slitti i la seva empresa va evolucionar ràpidament per abraçar el món de la xocolata, distingint-se des del principi per la selecció de matèries primeres i la cura i processament del producte. Avui, Andrea Slitti és reconegut com un dels principals xocolaters artesans del món: un expert en selecció de cacau, encarrega al seu paladar la creació de les seves receptes, que l'han portat a guanyar més de 190 premis per la qualitat de la seva xocolata.