El teu carretó

El teu carretó està buit

The Maitre Chocolatier Andrea Slitti, among the most important and recognized artisan chocolatiers in the world, was honored in Milan at the Italy Food Awards, for the category "artisan chocolatiers."

El Maitre Chocolatier Andrea Slitti, entre els xocolaters artesans més importants i reconeguts del món, va ser homenatjat a Milà als Italy Food Awards, per la categoria "xocolaters artesans".

Milà, febrer de 2023 - El mestre xocolater Andrea Slitti , entre els xocolaters artesans més importants i reconeguts del món, va ser homenatjat a Milà en els premis de l'alimentació d'Itàlia, per la categoria "xocolaters artesans".


Italy Food Awards , un esdeveniment que ha adquirit cada cop més importància en la selecció d'empreses artesanals d'excel·lència i a punt de desembarcar l'any vinent a Nova York, premia el guanyador general de la categoria mitjançant tastos anònims realitzats per jurats especials del sector. El premi, dedicat als productors agroalimentaris italians i patrocinat pel Ministeri d'Agricultura, que té com a objectiu millorar les petites i mitjanes empreses italianes, en el sector alimentari, així com contribuir al desenvolupament i coneixement de l'excel·lència enogastronomica italiana, arriba pocs dies després d'altres victòries, com les dues Tavolette d'Oro a Taste 2023 a Florència.


"Estic honrat d'haver guanyat aquest prestigiós premi nacional. - comenta Andrea Slitti - i feliç pel meu equip perquè serveix per premiar tot l'esforç que fem cada dia a la producció dels nostres bombons. La modalitat de tast anònim ens fa encara més orgullosos, perquè hem estat seleccionats entre tots per la qualitat, el gust i el compromís de produir sempre productes d'excel·lència. Una dedicació que ens ha permès donar a conèixer i apreciar els nostres productes d'excel·lència arreu del món". i això ens fa sentir orgullosos


A partir de l'any 1969 amb el torrat del cafè, la història d'Andrea Slitti i la seva empresa va evolucionar ràpidament per abraçar el món de la xocolata, distingint-se des del principi per la selecció de matèries primeres i la cura i processament del producte. Avui, Andrea Slitti és reconegut com un dels principals xocolaters artesans del món: un expert en selecció de cacau, encarrega al seu paladar la creació de les seves receptes, que l'han portat a guanyar més de 190 premis per la qualitat de la seva xocolata.

Següent post